Politica de returnare a produselor

1In cazul in care sunteti nemultumit de achizitia dumneavoastra, puteti returna produsul in termen de 14 zile de la data primirii coletului.
2Va recomandam sa folositi cutia in care ati primit produsele pentru a preveni deteriorarea produselor in timpul tranzitului.
3Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 10 zile lucratoare, de la receptia coletului returnat.
4Produsul returnat trebuie sa nu prezinte urme de utilizare, sa aiba etichetele intacte si documentele care l-au insotit.
5In situatia in care produsele returnate sunt incomplete sau prezinta urme de uzura, vom proceda la returnarea acestora catre expeditor.

Termeni si conditii pentru returnarea produselor 


Conform legistatiei in vigoare, clientii persoane fizice au dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la data primirii produsului prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (fara semne de utilizare, in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 10 de zile lucratoare de la receptia coletului returnat. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau vom returna produsul catre client pe cheltuiala acestuia. 

Pentru a returna unul sau mai multe produse, va rugam sa completati formularul de retur, pentru a obtine instructiuni specifice de retur. Va rugam sa va asigurati ca produsul este returnat in starea sa originala, impreuna cu ambalajul original si toate accesoriile incluse. Produsele care au fost utilizate nu pot fi returnate, cu exceptia cazului in care sunt defecte. In acest caz, va rugam sa ne contactati cat mai curand posibil pentru a obtine instructiuni suplimentare. Dupa ce primim produsul returnat si il inspectam, va vom contacta pentru a discuta optiunile de schimb sau rambursare a banilor. Taxa de transport pentru produsele returnate are valoarea cuprinsa intre 24 si 150 lei, in functie de greutatea produselor returnate.

Politica noastra de returnare a produselor respecta O.U.G. 130/2000, cu privire la achizitionarea de produse din acest website folosind tehnicile de comunicare la distanta, cu aplicarea definitiilor cuprinse in O.U.G. 130/2000 articolul 2 litera e si a O.U.G. 34/2014.