Achizitii publice SEAP/SICAP


DHS Fitness este denumirea comerciala a DHS BIKE PARTS S.R.L., persoana juridica cu sediul in Str Santuhalm nr 35A, Corp B, Deva, Hunedoara, RO24705416, fiind operatorul datelor tale si care iti furnizeaza prin intermediul dhsfitness.ro produsele de care ai nevoie.

Sprijinul institutiilor publice este foarte important pentru noi. Prin urmare, suntem prezenti in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP/SICAP, unde ne puteti gasi ca DHS BIKE PARTS.

Daca esti o institutie publica ce doreste sa achizitioneze produse de pe site-ul nostru, te anuntam ca toate produsele noastre pot fi cumparate si in SEAP/SICAP. Platforma SEAP/SICAP opereaza pe website-ul www.e-licitatie.ro, asigurand transparenta procesului de achizitie publica, conform legislatiei in vigoare.

Pentru unitatile care se supun Legii Achizitiilor Publice, oferim posibilitatea achizitionarii produselor afisate pe site-ul dhsfitness.ro si prin Sistemul informatic Colaborativ pentru Achizitii Publice - SICAP

In urma unei solicitari, orice produs din magazinul online dhsfitness.ro poate fi disponibil pentru achizitia prin SEAP/SICAP. Institutiile publice interesate sunt rugate sa ne contacteze pe adresa de e-mail office@dhsfitness.ro sau la 0728 285 831 pentru a ne comunica lista de produse ce vor fi achizitionate.

Care sunt pasii pentru achizitia prin SEAP?

Primul pas reprezinta plasarea comenzii pe dhsfitness.ro. Aceasta presupune: alegerea produselor, adaugarea acestora in cosul de cumparaturi si finalizarea comenzii. Odata cu finalizarea comenzii, la metode de plata, selectati Achizitii publice SEAP/SICAP.

La scurt timp dupa plasarea comenzii, veti primi o confirmare a comenzii dumneavoastra prin SMS si/sau prin e-mail.

Finalizarea comenzii

Ulterior, produsele comandate de dvs. vor fi incarcate in platforma SEAP/SICAP. Veti fi informat despre publicarea acestora, iar procesul de achizitie publica poate incepe.

In final, se va emite factura fiscala aferenta comenzii dvs. si se va proceda la livrarea produselor achizitionate, in termenul mentionat in pagina produsului/produselor.